Axion Ski - De betere ski- & sneeuwvakantie

   Zoek en Boek

Skivakanties met Axion Ski, laat je verwennen in de sneeuw

Passo Tonale is het familiegebied bij uitstek

Als men ons vraagt waar families met jonge kinderen echt op hun plaats zijn, dan spreken wij al jaren over 1 bestemming: Passo Tonale!
 

Door de hoge ligging van het dorp en het skigebied dat tot boven 3000m reikt, is dit een zeer sneeuwzeker skioord tot en met de Paasvakantie.

Aangezien alle hotels zich in de onmiddellijke nabijheid van de pistes situeren is het de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Dit aangevuld met het feit dat wij de beste hotels en appartementen in Passo Tonale kunnen aanbieden (de meeste met wellnessfaciliteiten en/of zwembad) maakt dat we hier de ideale partner zijn voor uw skivakantie!
 

Waarin maken wij echt het verschil in Passo Tonale?

  • Door het grote aantal klanten die we op deze bestemming mogen begroeten, kunnen we de lesgroepen echt homogeen indelen volgens leeftijd én skiniveau. 
  • Door de goede faciliteiten die we ter beschikking hebben in Passo Tonale, geven we er zelfs les vanaf 4 jaar. Aangezien de 4-jarigen meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, zijn de groepjes kleiner dan het normaal voorziene aantal. 


De kostprijs voor de lessen bedraagt:

  • 4-jarige kinderen:         € 165,00p.p./week
  • Kinderen vanaf 5 jaar:  € 125,00p.p./week

De skimonitoren kijken ter plaatse of uw kind klaar is om deel te nemen aan de skiles. Mocht dit om de één of andere reden niet kunnen, dan kan uw kind altijd terecht in de babyclub.
Deze beslissing wordt altijd genomen in samenspraak met de ouders en de reisbegeleider.

Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in de skiles.

Op het einde van de week, wordt er een slalomwedstrijd georganiseerd voor de kinderen die les volgen, uiteraard indien de weersomstandigheden dit toelaten.

Top