Zoek en Boek

Skivakanties met Axion Ski, laat je verwennen in de sneeuw

Passo Tonale is het familiegebied bij uitstek

Als men ons vraagt waar families met jonge kinderen echt op hun plaats zijn, dan spreken wij al jaren over 1 bestemming: Passo Tonale!
 

  Door de hoge ligging van het dorp en het skigebied dat tot
  boven 3000m reikt, is dit een zeer sneeuwzeker skioord
 
tot en met de Paasvakantie.

Aangezien alle hotels van Passo Tonale zich in de onmiddellijke nabijheid van de pistes situeren, is het de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen. Dit aangevuld met het feit dat wij de beste hotels en appartementen in Passo Tonale kunnen aanbieden (de meeste met wellnessfaciliteiten en/of zwembad) maakt dat we hier de ideale partner zijn voor uw skivakantie!
 

Waarin maken onze skireizen in Passo Tonale het verschil?

  • Door het grote aantal klanten die we op deze bestemming mogen begroeten, kunnen we de groepen voor de skiles homogeen indelen volgens leeftijd én skiniveau. 
  • Door de goede faciliteiten die we ter beschikking hebben in Passo Tonale, geven we er zelfs skiles vanaf 4 jaar. Aangezien de 4-jarigen meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, zijn de groepjes kleiner dan het normaal voorziene aantal. 


De kostprijs voor de skilessen bedraagt:

  • 4-jarige kinderen:         € 165,00p.p./week
  • Kinderen vanaf 5 jaar:  € 125,00p.p./week

De skimonitoren kijken ter plaatse of jouw kind klaar is om deel te nemen aan de skiles. Mocht dit om de één of andere reden niet kunnen, dan kan jouw kind altijd terecht in de babyclub.
Deze beslissing wordt altijd genomen in samenspraak met de ouders en de reisbegeleider.

Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in de skiles.

Op het einde van de week, wordt er een slalomwedstrijd georganiseerd voor de kinderen die les volgen, uiteraard indien de weersomstandigheden dit toelaten.

Top